Hälsomotiontjänster

Strävan efter en frisk och energisk människa!

Skulle nu vara en lämplig tidpunkt att börja motionera och må bättre? I FysioSporttis hittar du mångsidiga motionsmöjligheter. Vi ger Dig yrkeskunnig och individuell handledning och rådgivning. Du kan välja allt från olika gympatimmar, konditionssal, träningsterapisal till Personal Training-tjänster. Vi är specialiserade i hälsomotion, som leds av våra fysioterapeuter, och vi rekommenderar dem då du vill motionera i grupp, men ändå få professionell individuell handledning. Schemat för motionsgrupperna hittar du under linken "Veckoscheman för gympagrupper".

Vi vill att du mår bra! Målet är att ge kunden upplevelser av framgång och glädje, genom trygg och yrkeskunnig vägledning samt hälsosamma levnadsvanor. FysioSporttis har erbjudit motionstjänster sedan början av 1980-talet. Vårt kunnande grundar sig på ett multiprofessionellt team och ett individuellt beaktande av kunden även i gruppmotionen.

FysioSporttis motionstjänster omfattar ett brett urval av olika träningsmöjligheter oavsett ålder, kön eller motionsbakgrund. Motionstjänsterna inrymmer hälsomotions- och konditionsträningsgrupper, rehabilitering i smågrupp och handledd träningsterapi samt friträning i våra HUR-salar och David-konditionssalen i Gröndal. Dessutom kan du boka tid till konditionstest eller personlig handledning hos våra Personal Trainers, som är experter inom motion, näring och testning av fysisk kondition.

Hälsomotion lämpar sig för alla. Bland konditionsträningsgrupperna hittar även en mer erfaren motionär nya utmaningar för kroppen. Motion är utgör även en central del av våra behandlings- och rehabiliteringsformer. De flesta av våra grupper är små, under 12 personer. Våra motionstjänster planeras enligt de evidensbaserade God medicinsk praxis-rekommendationerna för motion. Målet är att främja motion hos vuxna i förebyggande mening samt genom behandling och rehabilitering av sjukdomar.

Obligatoriskt medlemskap med månadsavgift är INTE vårt koncept- du kan själv välja vilka tjänster du vill ha och betala endast för dem! Vi accepterar även följande betalningssätt: