FysioSporttis Pikku Huopalahti (aik. Wilhelmiina) - Olemme nyt Fysios Pikku Huopalahti

Taavetti Laitisen katu 4
00300 Helsinki
puh. 010 237 7015

Vastaanottotila myös Folkhälsanilla Mannerheimintien tiloissa

Vastaanotot

ma-to klo 8.00-19.00
pe klo 8.00-16.00

Asiakaspalvelu

ma-to klo 9.00-17.00
pe klo 9.00-16.00

Henkilökunta

Palvelut
Ryhmäliikunnan ohjelmat
Kuntosalien aukioloajat
FysioSporttis Pikku Huopalahti sijaitsee Palvelutalo Wilhelmiinassa, Taavetti Laitisen kadun ja Tilkankadun kulmassa. Rakennus on varustettu inva-liuskalla ja tiloista löytyy inva-WC. Taksilla/ autolla pääsee tarvittaessa ovelle. Pihalla sijaitsevalla parkkipaikalla sekä viereisillä kadunvarsilla on 2 tunnin maksuttomia kiekkopaikkoja.

Fysioterapiatilojen lisäksi talossa on allasosasto, liikuntasali ja kuntosali, jossa myös vapaaharjoittelu on mahdollista kuntosalin ollessa vapaana (varatut kuntosaliajat löydät tästä). Avainkortilla salille pääsee harjoittelemaan klo 6-20 eli myös toimipisteen aukioloaikojen ulkopuolella aamuisin, iltaisin ja viikonloppuisin. Kuntosalilta pitää poistua klo 21 mennessä.

Toisella puolella Mannerheimintietä, Folkhälsanin palvelutalossa, on sivutoimipiste Folkhälsan.

HUBER-laite ja paljon muuta

Pikku Huopalahdesta löytyy myös täysin ainutlaatuinen Huber-laite, joka on suunniteltu alunperin kuntoutustarkoitukseen, mutta josta voi hyötyä kuka tahansa aktiiviliikkujasta kilpaurheilijaan.Lue lisää 

Lisäksi käytössämme on monipuolisesti erilaisia kuntoutuksen apuvälineitä. Vastaanottotiloissa on vaikeasti vammautuneiden kuntoutukseen kehitetyt Motomed ja TherapyMaster -laitteet. Salilta löytyy kävelymattoja ja kuntopyöriä sekä iso määrä erilaisia terapiapalloja, nauhoja ym.