Ryhmäliikunta

Ryhmäliikuntatuntimme soveltuvat kaikenkuntoisille, kaikenikäisille ja kaikenkokoisille. Suurin osa ryhmistämme on alle 12 hengen pienryhmiä. 

FysioSporttiksessa terveysliikuntaryhmien ohjaaja on fysioterapeutti, joka keskittyy ohjatessaan oikeaan suoritustekniikkaan ja sopivaan kuormitukseen eli siten turvalliseen harjoitteluympäristöön. Saat ryhmässäkin yksilöllistä ohjausta.

Ryhmäliikuntakortin ostaminen

Voit hankkia kortin kätevästi verkkokaupastamme, toimitamme kulkukortin kotiisi veloituksetta muutamassa päivässä. Kortin voi hankkia myös mistä tahansa FysioSporttiksen asiakaspalvelupisteestä.

Anytime-kortti

Anytime sopii sinulle, kun haluat liikkua monipuolisesti ja vähintään kaksi kertaa viikossa. Anytime-kortilla voit osallistua ryhmäliikuntaan kaikissa toimipisteissämme niin usein kuin haluat, käydä välillä fysioterapeutin vetämissä toiminnallisissa harjoitteluterapiaryhmissä ja vielä kuntosalilla aina kun sinulle parhaiten sopii. Mikäli päätät osallistua Harjoitteluterapiaan, sinulla pitää olla henkilökohtainen harjoitteluohjelma laadittuna. Anytime ei oikeuta vesiliikuntaan.
Osta Anytime-kortti tästä

Kertakortit

Ryhmäliikunnan kertakortit ovat sopivin vaihtoehto, jos haluat liikut säännöllisesti tietyssä ryhmässä noin kerran viikossa. Ryhmäliikuntakortilla voit osallistua kaikkien toimipisteidemme viikkoliikunta- ja harjoitteluterapiaryhmiin. Ryhmäliikunta ei kuitenkaan oikeuta vesiliikuntaan eikä kuntosalin vapaaharjoitteluun.
Osta Kertakortti tästä

Vesiliikunta

Vesiliikuntakortti on tarkoitettu niille, jotka haluavat osallistua vesiliikuntaryhmiimme. Vesiliikuntaa järjestetään Wilhelmiinan toimipisteessämme. Kortti ei oikeuta muihin paveluihin.
Osta Vesiliikuntakortti tästä.

Lisätietoa

Viikko-ohjelmat
Maksaminen etukortilla tai -setelillä
Sopimusehdot

Tuntikuvaukset

(Klikkaa kuvaa, niin saat tuntikuvaukset esiin suurempana) 

Osta ryhmäliikunta-kortit tästä!Lisäpalvelut

Henkilökohtainen harjoitusohjelma

Harjoittele turvallisesti ja tehokkaasti, hanki hanki fysioterapeuttimme laatima henkilökohtainen harjoitusohjelma.
Lue lisää

Kuntotestaus

Testaa kuntosi ja aseta itsellesi selkeitä  tavoitteita. Käytämme Fitware-testausjärjestelmää.
Lue lisää 

LPG-Sport-hoidot

LPG:llä lihakset palautuvat jopa 30% nopeammin perinteisiin hoitomenetelmiin verrattuna.
Lue lisää 

Kinesioteippaus

Kinesioteippauksen on todettu kliinisesti ennaltaehkäisevän lihasväsymystä ja kramppeja, aktivoivan heikkoa lihasta ja lisäävän liikkuvuutta.
Lue lisää