Testaa itsesi ammattilaisella

Käytämme testauksessa Fitware-ohjelmaa, joka on kehitetty fyysisen suorituskyvyn mittaamiseen, analysointiin ja seurantaan. Ohjelmisto mahdollistaa monipuoliset testaukset ja antaa laajat mahdollisuudet tietojen analysointiin.

Fitware-ohjelmistolla suoritettava epäsuora testi arvioi maksimaalista hapenkulutusta (VO2max). Maksimaalisen hapenkulutuksen testi mittaa sydämen, verenkiertoelimistön ja keuhkojen kapasiteettia sekä testissä työskentelevien lihasten toiminnan tehokkuutta. Itse testi tehdään joko polkupyöräergometritestinä tai juoksumattotestinä, riippuen asiakkaan tarpeista. Maksimaaliseen hapenkulutustestiin kuulu oleellisena osana verenpaineen mittaus ja seuranta.

Fitware-ohjelma sisältää myös laajan lihaskuntotestistön, jolla mitataan vatsa- ja selkälihasten sekä ylä- ja alaraajojen lihasvoimaa standardisoiduilla, dynaamisilla ja/ tai staattisilla testeillä. Testistä saat henkilökohtaisen kirjallisen ja suullisen palautteen.

Kuntotestin ostaminen

Helpoiten saat testattua itsesi varaamalla ajan fysioterapeutin vastaanotolle viereisestä palkista. Voit varata ajan myös puhelimitse 010 237 700.

Tai voit ostaa kuntotestin itsellesi verkkokaupastamme, tästä

 

Osta kuntotesti tästä!

Kuntotestaukseen erikoistuneet fysioterapeuttimmeMinna Hurskainen

Fysioterapeutti
Personal Trainer
Viherlaakso


Päivi Orasvuori

Fysioterapeutti
Personal Trainer
Wilhelmiina