Harjoittelua pienryhmässä yksilöllisesti

Harjoitteluterapia on toiminnallista harjoittelua fysioterapeutin ohjaamassa pienryhmässä kuntosalillamme. Kaikki harjoittelevat oman henkilökohtaisen harjoitteluohjelman mukaan yksilöllisesti ryhmän mukana.

Harjoitteluterapiaryhmissä voi käydä fysioterapiajakson yhteydessä, jatkokuntoutuksena fysioterapiajakson jälkeen tai ennaltaehkäisevässä kuntoutuksessa. Ryhmä sopii erinomaisesti mm. niska- ja selkävaivojen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn sekä neurologisille asiakkaille. Ryhmässä on maksimissaan 8 henkilöä. 

Harjoitteluterapiakortin ostaminen

Voit osallistua pienryhmiin, kun sinulla on Anytime- tai kertakortti ja  fysioterapeutin laatima henkilökohtainen harjoitteluohjelma.

Voit hankkia myös erillisen Harjoitteluterapian 10-kortin, 1 kk tai 3 kk kortin, jolloin saat oikeuden myös kuntosalin vapaaseen käyttöön muina aikoina. Jos kiinnostuit, toimi seuraavasti:

ASKEL 1: Siirry verkkokauppaan ja osta Harjoitteluterapiakortti klikkaamalla alla olevaa painiketta
OSTA KORTTI 

ASKEL 2: Varaa aika fysioterapeutin vastaanotolle henkilökohtaisen ohjelman laatimista varten. Voit varata ajan puhelimitse 010 237 700

ASKEL 3: Aloita harjoittelu valitsemalla mieleisesi harjoitteluterapiaryhmä viikko-ohjelmasta ja varaamalla paikkasi ryhmästä etukäteen verkkopalvelussamme. Pääset palveluun alla olevasta linkistä.
ILMOITTAUDU RYHMIIN

Lisätietoa

Viikko-ohjelmat
Maksaminen etukortilla tai -setelillä
Sopimusehdot

Osta harjoitteluterapia-kortti tästä!

Lisäpalvelut

Henkilökohtainen harjoitusohjelma

Harjoittele turvallisesti ja tehokkaasti, hanki  fysioterapeuttimme laatima henkilökohtainen harjoitusohjelma.
Lue lisää

Kuntotestaus

Testaa kuntosi ja aseta itsellesi selkeitä  tavoitteita. Käytämme Fitware-testausjärjestelmää.
Lue lisää 

LPG-Sport-hoidot

LPG:llä lihakset palautuvat jopa 30% nopeammin perinteisiin hoitomenetelmiin verrattuna.
Lue lisää 

Kinesioteippaus

Kinesioteippauksen on todettu kliinisesti ennaltaehkäisevän lihasväsymystä ja kramppeja, aktivoivan heikkoa lihasta ja lisäävän liikkuvuutta.
Lue lisää