Harjoitteluohjelma takaa tulokset

Kehon erilaisten kipu- ja jännitystilojen parantamiseen erikoistuneet fysioterapeuttimme laativat sinulle harjoitusohjelman, joka keskittyy yksilöllisesti juuri sinun tarpeisiisi ja tavoitteisiisi.

Harjoittelun tavoitteena voi olla harjoitusmenetelmistä riippumatta lihaskunnon kehittyminen, ryhdin parantuminen, kiinteytyminen, lihasmassan lisääntyminen, kehonhallinnan parantuminen, nopeusvoiman kehittyminen tai yksinkertaisesti ainoastaan tuki- ja liikuntaelimistön vammojen ennaltaehkäisy.

Harjoittelussa voidaan yhdistää aerobisilla laitteilla suoritettava lämmittely ja jäähdyttely lihaskuntoharjoitteluun. Tällainen aerobinen yhdistelmäharjoitus parantaa todella tehokkaasti aineenvaihduntaa. Hyvä yleiskunto ennaltaehkäisee diabetesta ja ylipainoa, lieventää stressiä sekä pienentää riskiä sairastua sydän- ja verisuonitauteihin. Hyväkuntoinen keho jaksaa pidempään töissä ja arjen askareissa. Selkä- ja hartiakivut vähenevät tai loppuvat kokonaan kohdistetuilla lihaskuntoharjoituksilla.

Kuntosaliemme harjoittelulaitteet on valittu helppokäyttöisyyden ja turvallisuuden perusteella. Jotta harjoittelu olisi mahdollisimman turvallista, tavoitteita tukevaa ja tehokasta, suosittelemme varaamaan ajan ammattilaisiltamme henkilökohtaisen kuntosaliohjelman laadintaan.

Harjoitteluohjelman ostaminen

Helpoiten saat itsellesi harjoitteluohjelman varaamalla ajan fysioterapeutin vastaanotolle viereisestä palkista. Voit varata ajan myös puhelimitse 010 237 700.

Tai voit ostaa harjoitteluohjelman itsellesi verkkokaupastamme, tästä

 

Osta harjoittelu-ohjelma tästä !

Henkilökohtaisten harjoitusohjelmien laatimiseen erikoistuneet fysioterapeuttimme:Minna Hurskainen
Viherlaakso ja Leppävaara


Jarna Diedler

Viherlaakso


Leppävaara


Päivi Orasvuori

Wilhelmiina

Marika Paldán
Wilhelmiina


Katariina Pirnes

Viherlaakso


Denise Godenhjelm

Kauniainen