LPG-menetelmä turvotuksen ja kivun hoitoon

LPG on erinomainen hoitomuoto erilaisiin kehon kipu- ja jännitystiloihin ja aineenvaihdunnan ja nestekierron vilkastuttamiseen. Se edistää myös vammojen paranemisprosessia. LPG-hoito tuntuu miellyttävältä ja rentouttavalta, vaikka kyseessä on laitehoito, minkä vuoksi sen eri muodot sopivat melko akuutteihinkin kiputiloihin. LPG:tä käytetään osana fysioterapiaa.

LPG on kokonaisvaltainen hoitomuoto, jolla voidaan monipuolisesti hoitaa eri kudosongelmia. Kyseessä on imurullausmenetelmä, jota alun perin käytettiin arpien ja palovammojen jälkitilojen hoitoon. Hoitolaite toimii alipaineella ja sen motorisoidut rullat muokkaavat ja stimuloivat sidekudosta parantaen näin sekä neste- että verenkiertoa ja muokaten lihas-, iho- ja rasvakudosta. Aineenvaihdunta paranee ja vamma-alue saa ravinteita paranemisprosessiin.

LPG:n käyttöalue on laaja. Se jaetaan kolmeen eri osa-alueeseen tai hoitomuotoon ongelmasta tai oireesta riippuen:

Näiden lisäksi LPG-hoidon on koettu mm. parantavan unen laatua sekä virkistävän ja rentouttavan kokonaisvaltaisesti.

LPG-hoitoon voit tulla myös fysioterapialähetteellä ja saada KELAn korvausta, mikäli hoito on annettu fysioterapiahoidon yhteydessä. Hoitojen vaikuttavuudesta on paljon tutkittua tietoa, käy lukemassa tutkimusartikkeleita osoitteessa www.alasetimport.fi


Ajanvaraus
010 237 700

LPG-hoittoon erikoistuneet fysioterapeuttimme:


Denise Godenhjelm
Kauniainen


Jyrki Poskiparta
Viherlaakso


Päivi Orasvuori

Wilhelmiina


Jenni Raitio
Wilhelmiina

Marika Paldán
Wilhelmiina 


Minna Hurskainen
Leppävaara


Hedvig Lundsted

Leppävaara