Aktiivisella fysioterapialla erinomaisia tuloksia

Asiakkaan palaaminen työhön ja aktiivisten harrastusten pariin edellyttää muutakin kuin kirjallisten ohjeiden antamista tai yksittäisiä konsultoivia fysioterapiakäyntejä. Työ- ja toimintakyvyn palauttaminen vaatii myös asiakkaan omaa aktiivista osallistumista ja sitoutumista.

Aktiivisen fysioterapian konseptimme yhdistää tehokkaasti perinteistä yksilöllistä fysioterapiaa ja kuntouttavaa toiminnallista harjoittelua pienryhmissä. Keskeistä toiminnassa on tiivis ammattilaistemme keskinäinen yhteistyö. Asiakkaamme ovat aina etusijalla ja tarjoamme heille heidän ongelmien ratkaisemisen kannalta parasta osaamistamme ja osaajaamme. Palveluvalikoimastamme löytyvät kaikki fysioterapian tunnetuimmat hoitomenetelmät.

Aktiivisen fysioterapian toimintamalli sisältää

  • Fysioterapeutin alkututkimuksen ja asiakkaan henkilökohtaiset tavoitteet
  • Seurannan kuntoutuksen edistymisestä ja asiakkaan sitoutumisesta
  • Toiminnallista harjoittelua kannustavissa pienryhmissä
  • Manuaalista hoitoa tarpeen niin vaatiessa, esim. silloin kun kipu tai turvotus estävät harjoittelun
  • Fysioterapeutin loppututkimuksen ja asiakkaan jatkosuunnitelman

Vaikeasti vammautuneiden fysioterapia

Sovellamme aktiivista fysioterapiaa myös vaikeasti vammautuneiden fysioterapiassa. Tavoitteena on tomintakyvyn mahdollisimman hyvä palautuminen ja kiputilojen lieventäminen sekä se, että ihminen selviäisi tilanteesta riippuen mahdollisimman hyvin arkisista toimistaan ja sopeutuisi uudelleen jokapäiväiseen elämään.

Tutustu palveluihimme

Ota yhteyttä, jutellaan lisää!

Pasi Syrjä, puh. 050 568 1575